De eerste maand zit erop. De eerste ICT en techniek dag is ingevuld. Handen op elkaar voor het team van Onderwijsroute 10-14 en Erik Bolhuis van Windesheim voor de handen uit de mouwen steken. Voor het risico nemen, de rebellie tegen wat standaard is, en aanvaarden van wat gekte.
52 kinderen hebben hun eerste dag Lego League gekregen. De leerkrachten werken en leren mee. Er zit nog veel meer in de pijplijn. Veel meer werken met MindStorms als voorbereiding op de Lego League dag op 23 of 24 november.

Programmeren in Scratch is ook in voorbereiding. Een beetje snuffelen aan Scratch krijgen de kinderen door deel te nemen aan de CoderDojo “Het geheim van Zwolle” bij het Deltion College op 17 november. Een team van acht studenten uit de minor Educatie bij Hogeschool Windesheim is bezig met de voorbereiding op een reeks workshops en lessen dat tot eind januari zal duren.
Oktober wordt een leerzame ICT en techniek maand bij Onderwijsroute1014!

Bekijk de hele kalender.