De derde periode op de Onderwijsroute1014 is afgesloten. Vier dagen zijn er besteed aan het ontwerpen en inrichten van een duurzame stad. Dank aan Educatie Aardrijkskunde studenten Rolf Knol en Heleen Rosendal voor het ontwerpen en verzorgen van de dagen. De kinderen hebben onderzoek gedaan naar de functies van een stad en gekeken naar duurzame oplossingen. Uiteindelijk is het ontwerp in Minecraft gebouwd en konden de kinderen de ontwerpen aan elkaar presenteren. Een brede set aan vaardigheden zijn ingezet.

https://youtu.be/Ca8SZebbwjI

(Dank aan de kids van het vlogteam voor weer een mooie vlog. Bekijk de hele reeks op hun Youtubekanaal)

Door de drukke en uitvallende donderdagen in mei volgt het laatste stuk in juni. Dan aandacht voor Hoe werken drones? Wat kan er mee en gaat er mee gebeuren? En natuurlijk vliegen!