Na één jaar hebben de kinderen en het team van Onderwijsroute1014 hun jaar op een rijtje gezet in een digitaal magazine. Natuurlijk waren wij erg benieuwd wat de indruk van de Techniekdagen was. Zo bam, wij zijn reuze trots:

Dat is een super motivatie om nieuwe dingen te bedenken. Mooie thema’s als 3D printen, technieken in en rondom je lichaam (kleding?) en dieper aan de slag met computational thinking. En we kunnen dingen van afgelopen jaar uitdiepen en verbeteren. Dat vliegen met drones, daar gaan we meer mee doen en vooral langer vliegen!

Dank aan Annelies voor de kans, Nicole voor de begeleiding en kritische vragen en Erik voor alle begeleiding. Al die twintig studenten van Windesheim die hebben bijgedragen aan alle lesvoorbereidingen en – uitvoering: het was top!
En aan alle 55 kinderen (en volgend schooljaar een extra 75!) : prettige vakantie en tot na de zomer.

Meer over de verschillende Techniekdagen
Lego League
Programmeren in Scratch
ontwerpen van een duurzame stad
Vliegen met drones

Een digitale versie van het hele 1014magazine is op te vragen bij Annelies Robben.